El Nostre Projecte/ Nuestro proyecto

La Mirada és una botiga d’art i disseny a baix preu, o com s’anomena actualment,  productes de “low cost”. Una part de l’espai  s’utilitza com a galeria oberta i exclusiva d’una sèrie d’artistes en procés de creació i difusió de qualsevol disciplina artística.

Ofereix al client la possibilitat de comprar art i objectes de disseny únics a la ciutat i a la comarca amb certificació d’autoria.

La Mirada ajuda al client a comunicar-se amb els artistes, que aquest normalment no coneix , fent d’intermediari entre ambdós i ajudant tant a  un com a l’altre en la possibilitat de treballar i idear possibles regals artístics exclusius.

A La Mirada també volem aprofitar el contacte amb els diferents artistes i dissenyadors per organitzar tallers i cursos de diferents disciplines: fotografia, pintura, serigrafia…

Depenent del taller o curs i dels seus assistents, es podran dur a terme al mateix espai de La Mirada i en el cas de ser possible, comptem amb la col.laboració d’altres espais creatius per tal d’organitzar algun d’aquests tallers conjuntament.La Mirada no és una acadèmia, per tant aquests tallers i cursos es faran de manera puntual i s’anirien anunciant puntualment al web, Facebook, Twitter… Etc.
A banda de les activitats esmentades, volem potenciar progressivament una producció pròpia relacionada amb l’art i el disseny en general, donant especial ènfasi a la fotografia i el disseny de roba i/o complements, així com l’estampació amb aplicacions diverses. D’aquesta manera volem que dins els productes a la venda a La Mirada, La nostra producció vagi agafant cada cop més protagonisme intentant en tot moment que aquesta sigui el màxim de sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per aquesta raó, es tindrà especial cura amb els materials a fer servir tenint en compte la seva composició i procedència.———————————————————————————————————————————…
La Mirada es una tienda de arte y diseño a bajo precio, o como se llama actualmente, productos de “low cost”. Una parte del espacio se utiliza como galería abierta y exclusiva de una serie de artistas en proceso de creación y difusión de cualquier disciplina artística.
Ofrece al cliente la posibilidad de comprar arte y objetos de diseño únicos en la ciudad y la comarca con certificación de autoría.
La Mirada ayuda al cliente a comunicarse con los artistas, que este normalmente no conoce, haciendo de intermediario entre ambos y ayudando tanto a uno como al otro en la posibilidad de trabajar e idear posibles regalos artísticos exclusivos. En La Mirada también queremos aprovechar el contacto con los diferentes artistas y diseñadores para organizar talleres y cursos de diferentes disciplinas: fotografía, pintura, serigrafía …
Dependiendo del taller o curso y de sus asistentes, se podrán llevar a cabo en el mismo espacio de La Mirada y en el caso de ser posible, contamos con la colaboración de otros espacios creativos para organizar alguno de estos talleres conjuntamente. La Mirada no es una academia, por lo tanto estos talleres y cursos se harán de manera puntual y se irían anunciando puntualmente en la web, Facebook, Twitter … Etc.
Además de las actividades mencionadas, queremos potenciar progresivamente una producción propia relacionada con el arte y el diseño en general, dando especial énfasis a la fotografía y el diseño de ropa y / o complementos, así como la estampación con aplicaciones diversas. De esta manera queremos que dentro de los productos a la venta en La Mirada nuestra producción vaya cogiendo cada vez más protagonismo intentando en todo momento que ésta sea lo más sostenible y respetuosa con el medioambiente. Por esta razón, se tendrá especial cuidado con los materiales a utilizar teniendo en cuenta su composición y procedencia.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: