Inauguració, per fi!!! / Inauguración, por fin!!!

I va ser tot un èxit! No sabem si és per l’apreci i l’estima dels assistents, però les nostres sensacions van ser molt bones. No disposem de xifres exactes (inexactes tampoc!), però a partir de les 18:00 fins les 22:00 hores va ser un continu d’entrar i sortir gent. Cert és que el pica-pica va ser bo i abundant, però les posteriors visites que hem tingut després d’inaugurar ens fan entendre que no només del menjar i del beure es disfruta.

Volem donar les gràcies a totes les persones que es van apropar a la inauguació, a les que no van poder venir però ens van enviar els seus millors desigs i a les persones que passaven per allà i s’hi van sumar a la celebració. I demanem disculpes a les persones que no van venir, no per falta de ganes, sinó per manca de comunicació. Ho sentim de debò.

I el més gegant dels agraïments va dirigit a totes les persones que van fer possible DESINTERESSADAMENT que La Mirada Art de Butxaca es pogués inaugurar divendres passat i no l’any que ve. Pel recolzament moral, per l’assessorament, per portar-nos amunt i avall, per ajudar a pintar, per organitzar un meravellós càtering, per amenitzar el moment amb musiqueta, per instal·lar una aixeta, per ajudar a netejar, per convidar-nos a la “pelu” i per moltes altres coses: companys estimats, pares i mares, germans, amics i amigues… a tots i totes, moltíssimes gràcies!!!

A continuació, hem fet un recull de fotos de la inauguració cedides per amics (com no, gràcies de nou!).

——————————————————————————————————————————————————

Y fue todo un éxito! No sabemos si es por el aprecio y la estima de los asistentes,pero nuestras sensaciones fueron muy buenas. No hay cifras exactas (¡inexactas tampoco!), pero a partir de las 18:00 hasta las 22:00 horas fue un continuo de entrar y salir gente. Cierto es que el picoteo fue bueno y abundante, pero las posteriores visitas que hemos tenido desde la inauguración nos hacen entender que no sólo de la comida y la bebida se disfruta.

Queremos dar las gracias a todas las personas que se acercaron a la inauguación,a las que no pudieron venir pero nos enviaron sus mejores deseos y a las personas que pasaban por allí y se sumaron a la celebración. Y pedimos disculpas a las personas que no vinieron, no por falta de ganas, sino por falta de comunicación. Lo sentimos de verdad.

Y el más gigante de los agradecimientos va dirigido a todas las personas que hicieron posible DESINTERESADAMENTE que La Mirada Art de Butxaca se pudiera inaugurar el pasado viernes y no el año que viene. Por el apoyo moral, por el asesoramiento, por llevarnos arriba y abajo, por ayudarnos a pintar, por organizar un maravilloso cátering, por amenizar el momento con musiquita, por instalar un grifo, por ayudarnos a limpiar, por invitarnos a la “pelu” y por muchas otras cosas: compañeros amados, padres y madres, hermanos, amigos y amigas… a todos y todas, muchísimas gracias!

A continuación, hemos hecho una recopilación de fotos de la inauguración cedidas por amigos (cómo no, ¡gracias de nuevo!).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: