Inauguració “Petit Conte de Mort” a càrrec de Dulde Brutalidad

Aquest divendres dia 17 a partir de les 19:00 hores s’inaugura a La Mirada Art de Butxaca Petit conte de mort, a càrrec de l’Ariadna Solsona (Dulce Brutalidad). Es podrà visitar fins el 17 de març.

Petit conte de mort és una animació stopmotion que ens transporta, a través de quatre històries enllaçades, a una interpretació pròpia de la vida i la mort. La perfecta banda sonora creada per Gerard Pastor ens acompanyarà en aquest endinssament cap al món oníric i fantàstic que l’autora retrata a través de les seves il.·lustracions.

El treball de Dulce Brutalidad és divers i ampli tècnicament, ja que abarca des de la fotografia i l’imatge digital fins a l’il.·lustració i l’animació tradicional. L’autora sovint utilitza com a referent en la seva obra els contes de tradició popular transformant-los en una revisió actual des del seu propi imaginari estètic, que comprèn actituds i fetitxes varis que van des de Suehiro Maruo, Daniel Clowes, Simon Larbalestier, Chris Cunningham i David Lynch fins al cinema de terror sèrie B, el circ, el món freak, el rock&roll i els fanzines.

Ariadna Solsona /// Dulce Brutalidad

Formada a la Facultat de Belles Arts dela Universitat de Barcelona i especialitzada en Comissariat i nous formats expositius per laUniversitat Pompeu Fabra, ha treballat paral.··lelament al seu projecte artístic com a dissenyadora gràfica i il·.lustradora, i com a freelance desenvolupant gràfica publicitària per esdeveniments i productes diversos.

www.dulcebrutalidad.blogspot.com

www.rebobineproject.blogspot.com

UNA FANZINE

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: