Art a la carta, per La Mirada Art de Butxaca

Ha arribat el dia en què La Mirada Art de Butxaca ha ampliat el seu espai. No és exactament com nosaltres ens ho imaginàvem al principi, però hem de reconèixer que aquesta fòrmula ens agrada i sobretot, ens il.lusiona…

Es tracta de “fer córrer” les exposicions que han tingut lloc a La Mirada Art de Butxaca, que tinguin continuïtat més enllà de les nostres parets, que circulin d’una manera o d’una altra per diferents indrets de la ciutat. Per a tal fi, comptem amb la valuosa col.laboració d’alguns establiments de diferents sectors que cedeixen les seves parets total o parcialment pel que nosaltres ja hem batejat com Art a la carta (proximament, informació ampliada).

I per començar aquest circuit d’Art a la carta, l’exposició de fotografia Animals de la Núria Serra i que va estar a La Mirada Art de Butxaca entre gener i febrer d’aquest any, visita demà (15/03) El Cafè del Centre, ubicat a la Plaça de l’Àngel nº 13 (Sabadell, és clar!).

Així que us esperem (de nou) a tots i totes demà a partir de les 19:00 hores a El Cafè del Centre per tornar a gaudir dels Animals de la Núria Serra.

(e)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: