“Què Fer a Sabadell”, presentació del Llibre-Quadern de Darío Reina

El projecte “Què fer a Sabadell” de l’artista Dario Reina va ser un projecte en residència a NauEstruch, el esultat del qual es presenta ara en el seu llibre-catàleg.

El projecte va consistir en un seguiment exhaustiu per part de Dario Reina de la programació cultural de Sabadell (teatre, música, dansa, imatge, presentacions de llibres, actes de festa major, inauguracions, espectacles infantils…) durant tot el mes de maig de 2010. Al llarg d’aquest temps, Reina va viure en un apartament de L’Estruch i recollia tota la informació de la vida cultural sabadellenca mitjançant la revista Sortim de Sabadell. Reina va anar a tants actes com li va ser possible, constituint una immersió total en la vida de la nostra ciutat durant trenta dies.

La motivació del projecte prové de la voluntat de desenvolupar una proposta d’acció directa i intensiva en el marc de Sabadell com a espai de treball. Durant el desenvolupament de la proposta, el projecte es va anar expressant en una mena de calendari collage que va estar exposat a NauEstruch,  un gran esquema en una paret de sis metres -format per fotografies, apunts, anècdotes, retalls de diari i vivències- com a resultat visual de l’experiència,

El projecte va néixer del taller de creació “Jugar-se la vida”  de Marc Vives i David Bestué, que va tenir lloc a NauEstruch els mesos de febrer i març de 2010.  Què fer a Sabadell va ser, posteriorment, seleccionat dins la convocatòria de projectes d’edició 2011 de la Sala d’Art Jove per fer una publicació.  Aquesta publicació s’ha realitzat en el marc de la convocatòria de projectes d’edició 2011 de la Sala d’Art Jove de la Direcció General de Joventut. Ha rebut el suport d’un procés de tutoria a càrrec de Bisdixit i de la coordinació d’Oriol Fontdevila, Marta Vilardell i Txuma Sánchez.

(extret de http://www.saladartjove.cat/i/publicació-què-fer-sabadell)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: