La jornada de tastets… un èxit!

Dissabte passat va tenir lloc al nostre espai una jornada de tastet d’alguns dels tallers que es poden fer a La Mirada Art de Butxaca. Des de les 10 fins a les 20 hores (parant per dinar, és clar), la gent va poder assistir a petits tallers, demostracions i/o explicacions de manera gratuïta.

Tot i no haver estat representats toooooots els tallers que es poden fer a La Mirada Art de Butxaca, la jornada va ser intensa ja que els tastets tenien una hora màxima de durada! Això també ho va fer especialment divertit perquè, vam poder passar d’una demostració de decoració de cupcakes a una xerrada interessantíssima sobre les aplicacions artístiques que té la computació física amb Arduino. Una bogeria… però va funcionar 100%, va ser un èxit!

La jornada va començar amb una mica d’estrès perquè el taller d’enquadernació artesanal va concentrar a tanta gent que es van haver de fer dos grups. No hi va haver cap problema: la Laia va donar les instruccions i els coneixements necessaris per a que en una estona tothom pogués enquadernar una petita llibreta amb una tècnica senzilla, però molt atractiva!

Després, una altra Laia ens va portar al món del fondant de colors fent-nos una demostració de decorarió de cupcakes… nyam!!! Van quedar tan bonics que feia pena menjar-se’ls (és el típic comentari)… però com podeu imaginar, no en va sobrar cap perquè eren boníssims!

Amb l’estómac ple, l’Olga ens va introduir a la bijuteria d’alumini.  Al tenir poca estona, només es va poder fer un tipus de peça: anells. Molta traça, molta imaginació i impressionant resultat el de les participants del taller!

A les 13 hores, el Germán ens va fer una xerrada sobre la computació física amb Arduino. Que qualsevol és capaç de fer, per exemple, que la llum d’una làmpada reaccioni a la temperatura i/o al so?  Hi ha moltes ganes de de saber-ne més sobre el tema i aquí us deixem un vídeo per picar-vos una mica més!

Després de dinar va venir el torn de les flors de feltre. La Teresa, que també dóna el taller de Patchwork que tenim programat, es va encarregar d’introduir a les participants al feltre com a material i el resultat van ser uns fermalls preciosos en forma de rosa… Ara que ve el fred, res millor que els complements de feltre! Estigueu atents/es a properes programacions!

Una altra novetat a la graella de taller de La Mirada Art de Butxaca és el de Paper maché i cartró pedra. A més, aquest va adreçat tant a adults com a infants! L’Elisenda, amb una llarga experiència amb aquesta tècnica, ens va fer cinc cèntims del que podríem fer en el seu taller i ens va portar exemples i fotografies de peces i figures molt originals.

I per acabar, la Montse ens va parlar sobre l’Amigurumi , una tècnica japonesa de crochet per fer ninos i figures amb relleu en general. Ja fa mesos que venim programant aquest taller, però la novetat per a la gent que ja l’hagi fet o en tingui nocions, és que hem programat un segon nivell!!! Això sí, els d’iniciació comencen a estar plens… afanyeu-vos!

La sensació va ser molt bona, la gent va estar molt interessada i contenta amb tants continguts en un sol dia! I tot gràcies a les talleristes que van voler fer els seus tallers de manera gratuïta, per donar-los a conèixer, posant de franc el seu material i el seu temps. Moltíssimes gràcies a totes i tots, però especialment a la Laia Codina i la Teresa Guxens, que a banda de venir com a talleristes, van donar la idea d’aquesta jornada tan intensa però productiva.

Us esperem a l’espai de La Mirada Art de Butxaca, que sembla fet expressament per fer tallers a la vora de la llar de foc… Aquí us deixem un recull d’imatges d’alguns dels tastets!

Deixa un comentari